Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

Digitaalne äratuskell Valge DST USB 3xAAA

29,90 € (KM-ga)
Kood:
9358
Laos 1 Ühik

Üleandmise kuupäev

Soovinimekirja lisama
Kirjeldus

Digitaalsel seinakellal on 23 cm suur LED-ekraan ja 7 cm pilkupüüdev numbrinäidik, mis muudab lugemise hõlpsaks eemalt ja erinevate nurkade alt. Kui elate piirkonnas, kus järgitakse suveaega, saate ajarežiimis pikalt vajutades nuppu “-” lülitada sisse automaatse DST.

Seinakella tagaküljel on 2 riputusauku, mida saab kasutada seinale kinnitamiseks ja kaasas 1m toitejuhe. Digitaalse äratuskella saate kasutada ka otse töölauale. Tema seinakellad sobivad elutuppa, kööki, vannituppa, klassiruumi, magamistuppa, kontorisse ja muudesse siseruumidesse.

Kui teil on erinev ajakava, saate määrata kaks eraldi äratust. Kui äratus heliseb, vajutage äratuse väljalülitamiseks pikalt mis tahes nuppu umbes 3 sekundit ja sisenege järgmisele alarmi olekule. Vajutage lühidalt mis tahes nuppu, et käivitada edasilükkamine ja saate 5 minutit rohkem magada. See võimaldab teil määrata ka nädalapäeva režiimi, mis heliseb ainult esmaspäevast reedeni või laupäeval.

Vajutage lühidalt LED-seinakella klahvi "🔅/+", et reguleerida 3 taseme heledust. 22:00 kuni 6:00 siseneb automaatselt madala heledusega režiimi. Kui seinakella toiteallikaks kasutatakse ainult 3 AAA patareid (ei ole kaasas), lülitab klahvivajutuseta ekraan 10 sekundi jooksul automaatselt välja ja saate ekraani aktiveerida, tehes müra, näiteks laual või kella raputades. Kui soovite, et ekraan oleks alati sisse lülitatud, kasutage alalisvoolu.

Loe rohkem
Tehniline info
9358

Lisainfo

Korpuse materjal
Plastik
LED taustvalgus
Valge
Lisainformatsioon
Äratuskell
Suurus
21,5x11x3cm
Toiteallikas
3xAAA
USB
Sertifikaadid
CE, RoHS
Garantii
1 aastat
KÜSI KÜSIMUS

Küsi küsimus

Seotud tooted

Arvustused Kõik arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse