Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

Digitaalne äratuskell projektoriga ROHELINE C°/H%/USB

29,90 € (KM-ga)
Kood:
9639
Laos 1 Ühik

Üleandmise kuupäev

Soovinimekirja lisama
Kirjeldus

Kell 180° projektoriga: see reguleeritav 180° projektsioonkell suudab projitseerida üliselget aega lakke või seinale vahemikus 2-5 m ning sellel on 2 reguleeritavat projitseerimisheledust. Lihtne jäädvustada aega voodis ilma midagi puudutamata. Märkused: Projektori äratuskella saab projitseerida ainult äratuskella tagakülje suunas, ettepoole pöörates on number tagurpidi.

Äratuskellal on äratusfunktsioon 3 režiimiga, et rahuldada kõik teie vajadused – esmaspäevast laupäevani/esmaspäevast pühapäevani/esmaspäevast reedeni. Projektsiooniga äratuskellal on edasilükkamise funktsioon. Vajutage lihtsalt nuppu "SNOOZE" ja saate 1–60 minutit täiendavat uneaega või vajutage äratuse väljalülitamiseks teist nuppu.

Lihtne kasutada ja kasutada: ainulaadse disaini, uuendatud funktsioonide, nagu temperatuuri ja niiskuse näidik samal ekraanil, 12/24h, kuupäevafunktsioon, USB laadimispesa ja moodne disain, võib meie LED digitaalne äratuskell olla teie jaoks ideaalne kingitus. pere, sõbrad, lapsed.

Soojad näpunäited: LED-ekraan põleb alati, kui kasutate USB-kaablit (pikkus on 59 tolli), pistikut ei ole kaasas; sisseehitatud nööpelemendi aku; Kõik Ankilo kellad saavad 6-kuulist täielikku tagasimakset ja eluaegset garantiid

Reguleeritav heledus ja öörežiim: on 4 reguleeritava heleduse taset, mis vastavad teie vajadustele. Saate reguleerida heledust või seada kella öörežiimi. Öörežiimis lülitub see vaikimisi öösel kella 18.00-st kuni 5.59-ni automaatselt vähese valguse olekusse.

Loe rohkem
Tehniline info
9639

Lisainfo

Mudel
DS-3718LW
Korpuse materjal
Plastik
LED taustvalgus
Roheline
Lisainformatsioon
Äratuskell, Temperatuur, Projektor
Suurus
18.5x8x2cm
Toiteallikas
USB
Sertifikaadid
CE, RoHS
Garantii
1 aastat
KÜSI KÜSIMUS

Küsi küsimus

Seotud tooted

Arvustused Kõik arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse