Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

Juhtmevaba laadija 4in1 15W/5W/3.5W kellaga iPhone Android Airpods Apple Watchi laadija

29,90 € (KM-ga)
Kood:
9365
Laos 3 Tooted

Üleandmise kuupäev

Soovinimekirja lisama
Kirjeldus

MagIT juhtmevaba laadija ühildub Aple Watchi, Airdopsi ja Qi-ühilduvate mobiiltelefonidega. Nutitelefoni, Apple Watchi ja TWS-i saate laadida konkreetses juhtmevaba laadimispesas. Selle taga on ka juhtmega laadimispesa, mida saab kasutada mis tahes juhtmega seadme laadimiseks. Saate laadida Aple Watch SE/8/7/6/5/4/3/2/1, Airdops Pro/3/2/1 ja i-phone 14/13/12/11/XR seeriat või Qi-ühilduvat seadet nutitelefonid.

Juhtmeta laadimisjaam on varustatud 3 erineva laadimispadjaga – 15 W telefonilaadija, 5 W TWS laadija ja 2,5 W IOS kellalaadija. MagIT juhtmeta laadijal on Qi juhtmevaba tehnoloogia ja 2 laadimispooli, mis laadivad seadmed kiiresti täielikult, säästes poole laadimisajast.

Juhtmeta laadimisalus on varustatud laualambi ja digitaalse äratuskellaga. Ühe puutega nupp aluse tagaküljel oleva lambi kasutamiseks. Äratuskella kuva saab sisse ja välja lülitada küljel oleva nupuga. Laadimise LED-indikaatortuled on aluse all, mis annavad märku, kui teie telefon laeb korralikult.

Juhtmeta laadimisalus on ehitatud täiustatud tehnoloogiaga. Sellel on sisseehitatud laadimiskaitse, magnetvälja kaitse, elektrostaatiline kaitse ja temperatuurikaitse. Silikoonmattide libisemiskindel disain hoiab laadija stabiilsena ja hoiab ära libisemise ning alumised tuulutusavad võivad soojust tõhusalt hajutada ja vältida kõrget temperatuuri. Laadimispadjad on teie seadmete kaitsmiseks kaetud ka libisemisvastase disainiga.

Seade on võimeline laadima kõiki juhtmeta seadmeid korraga, lihtsalt asetage oma seadmed ja laadige need. Siduge juhtmevaba laadimisalus 18 W USB-A laadimisadapteriga (laadimisadapter ei ole seadmega kaasas. Toitejuhe on kaasas). Ärge kasutage tavalist i-Phone'iga kaasas olevat 5W laadimisadapterit, see ei saa seadmeid korralikult laadida.

Tehnilised andmed:

Toote mõõdud: 20 x 10 x 6 cm; 80 grammi

Riistvaraplatvorm: nutitelefon

Ühilduvad seadmed: nutitelefonid, nutikellad

Erifunktsioonid Reisimine, kerge disain, kiire laadimine

Ekraanitehnoloogia: digitaalne

Võimsus: 15 vatti

Loe rohkem
Tehniline info
9365

Lisainfo

Kaitseaste
IP20
Toiteallikas
USB 5V
Tõhusus
75%
USB laadimine
QI
Võimsus
15W
Sertifikaadid
CE, RoHS
Garantii
1 aastat
KÜSI KÜSIMUS

Küsi küsimus

Seotud tooted

Arvustused Kõik arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse