Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

Laste mäng The Magic World 3D Drawing Tablet joonistuslaud 4xAAA

15,90 € (KM-ga)
Kood:
2757
Laos 3 Tooted

Üleandmise kuupäev

Soovinimekirja lisama
Kirjeldus

Magic World 3D joonistustahvel – värav teie lapse loovuse kasvatamiseks juba noorest east peale. See uuenduslik joonestuslaud on loodud selleks, et inspireerida lapsi looma köitvaid joonistusi, muutes nende igapäevased kogemused lummavaks maailmaks.

Magic Worldi 3D joonistustahvel on sisseehitatud taustvalgustusega alus, mis muudab isegi kõige lihtsamad joonised elavateks ja tõeliselt maagilisteks loominguteks. Selle 3D-efektiga joonistuslauaga alustavad teie lapsed helgemate ja põnevamate igapäevaste seikluste teekonda.

Selle joonistustahvel eristab selle võime joonistusi kolmemõõtmeliselt ellu äratada ja need isegi helendavad pimedas! See hüpnotiseeriv stereoskoopiline efekt saavutatakse 3D-prillide kasutamisega, lisades teie lapse kunstilistele ettevõtmistele täiesti uue mõõtme.

Lisaks ärge muretsege selle maagilise tahvli pikaealisuse pärast. See on loodud kestma aastaid loomingulist uurimist. Ja kui peaks juhtuma viga, pühkige lihtsalt pehme lapiga viltpliiatsite jooned ära, võimaldades teie lapsel mitte ainult luua lugematuid põnevaid pilte, vaid ka parandada kõik väiksemad vead.

Magic World 3D Drawing Tablet on ideaalne platvorm, kus teie laps saab vallandada oma kunstilised anded ja asuda loovuse teekonnale, mis paneb nende kujutlusvõimet valgustama. Vaadake, kuidas nende looming kolmemõõtmeliselt ellu ärkab ja pimedas helendab. Julgustage nende kunstilist teekonda selle lummava ja vastupidava joonestuslauaga juba täna!

Pakett sisaldab:

1x joonestuslaud

1x alus

6x värviline joonistuspaber*6

1x 3D galsse

1x pühkimislapp

4x Highlighter

2x digitaalne inglise koopiapasta

2x muu paber

Loe rohkem
KÜSI KÜSIMUS

Küsi küsimus

Seotud tooted

Arvustused Kõik arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse