Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

Õhuniisutaja LED-valgusega FLAME VALGE

44,90 € (KM-ga)
Kood:
8228
Laos 1 Ühik

Üleandmise kuupäev

Soovinimekirja lisama
Kirjeldus

REALISTLIK LEEGIEFEKTS: Leegi hajuti integreerub sisseehitatud nutika LED-valgusega, mis kogub valgust ja udu, et luua realistlik leegiefekt, lisades teie koju, kontorisse, spaasse või mujale lõõgastava, rahustava ja rahuliku atmosfääri.

ULTRAHELI AROMATERAAPIA: see eeterlike õlide difuusor sobib suurepäraselt ultraheli aroomiteraapiaks. Lisage 3-5 tilka oma lemmikeeterlikke õlisid, et leevendada väsimust, niisutada nahka ja luua mõnus õhkkond lõõgastumiseks.

Kaasaskantav disain : meie kompaktse, mugava ja kaasaskantava disainiga leegi niisutaja on valmistatud kvaliteetsest PP-materjalist, lihtsa nupukujunduse ja sooja ümbritseva valguse efektiga, mis muudab kasutaja turvalisemaks ja mugavamaks.

SUPER ÜSNA JA AUTOMAATNE VÄLJALÜLITAMINE: tulehajuti, millel on ülivaikne töömeeleolu 30 dB rahulikus keskkonnas, mis aitab leevendada teie meeleolu, leevendada stressi ja parandada une kvaliteeti. Ja automaatse väljalülitamise funktsioon aitab leegi hajutil veepuuduse korral töötamise lõpetada, muutes selle väga turvaliseks ja töökindlaks.

MITMEKÜLGNE KASUTAMINE: Meie aroominiisutaja mitte ainult ei aita parandada õhukvaliteeti kodus, kontoris, kaminas, massaažitoas, joogas, jõusaalis, vaid seda saab kasutada ka suurepäraste kingitustena sõpradele, perele või lähedastele.

Loe rohkem
Tehniline info
8228

Lisainfo

Suurus
171x75x101mm
Tootlikkus
20ml/h
Vedelik maht
180ml
Võimsus
5W
Värv
Valge
Garantii
2 aastat
KÜSI KÜSIMUS

Küsi küsimus

Seotud tooted

Arvustused Kõik arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse