Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

Interaktiivne graafiline laste joonistustahvel 8.5 tolli

12,90 € (KM-ga)
Kood:
9306
Laos 13 Tooted

Üleandmise kuupäev

Soovinimekirja lisama
Kirjeldus

Doodle'i doodle'i pad loob paksuseid jooni vastavalt sellele, kui kõvasti te pliiatsi, naelte või mõne muu kõva asjaga vajutate, täpselt nagu paberile kirjutades ja joonistades. Vajutage kustutamisnuppu, ekraani sisu tühjendamine võtab vaid ühe sekundi, mis on mugav ja aeganõudev - säästmine. Sisu salvestamiseks klõpsake lukustusklahvi, kuid pärast avamist saate mustri siiski kustutada.

Doodle'i tahvli sisseehitatud aku eluiga on umbes 1 aasta, saab patarei välja vahetada ja kasutamist jätkata. väikelaste joonistuslauda saab kasutada 50 000 korda, nii et pole enam paberit, tinti ega pliiatsi raiskamist. Lastele mõeldud LCD-kirjutusalus on väga ohutu. Sisseehitatud akut saab avada ainult kruvikeerajaga kruvi abil, et lapsed akut kogemata alla ei saaks.

Ei mingit kriiditolmu, kahjulikke kemikaale ega segadust. Oma suurepäraseid ideid on lihtne ekraanile joonistada või üles kirjutada. Suurepärane sünnipäeva jõulukingitus mänguasi väikelastele, lastele 3 4 5 6 7 8 aastastele tüdrukutele ja poistele.

Joonistusplaadil on survetundlik painduv ekraan, millel pole kiirgust, pimestamist, sinist valgust ega nägemist. Seifid lastele vigurdamiseks. Arendage laste kujutlusvõimet, loovust ja meelt.

Kas teil pole mõtet valida, milliseid kingitusi lastele järgmisteks eelseisvateks pühadeks (nt Halloween, jõulud, tänupühad, uusaasta) teha? Ära muretse! LCD-kirjutustahvelt saab kasutada nii vigurlogo-, joonistus-, kirjutus-, kui ka harivate mänguasjadena teie poistele ja tüdrukutele. Lisage see laste kirjutustahvel oma kinginimekirja, see sobib hästi jõulu- või sünnipäevakingiks ja nii edasi!

Tehnilised andmed:

Toote mõõdud ‎24 x 12 x 1 cm

Operatsioonisüsteem: ‎Slate

Eriomadused: selge ühe puudutusega

Seisuekraani suurus: 8,5 tolli

Ekraani tüüp: LCD

Ekraani eraldusvõime: kõrge eraldusvõime

Materjal: plastik

Kaal: 225 g

Loe rohkem
Tehniline info
9306

Lisainfo

Aku tüüp
CR2025
Materjal
Plastik
Suurus
‎24x12x1cm
Värv
Must
Sertifikaadid
CE, RoHS
KÜSI KÜSIMUS

Küsi küsimus

Seotud tooted

Arvustused Kõik arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse