Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

CarPlay Ai Box Wireless Android 11 Auto TV QCM2290 2Gb+16Gb HEYINCAR+

139,00 € (KM-ga)
Kood:
9239
Otsas
Saadame e-kirja, kui see ese jalle saadaval on.
Email *
Soovinimekirja lisama
Kirjeldus

Heyincari H1 Android 11.0 juhtmevaba Carplay/Android Auto Adapter Smart AI Box võimaldab teil muuta oma tehase juhtmega Carplay süsteemi juhtmevabaks. Lihtsa plug-and-play-paigaldamise ja laia valiku automudelitega ühilduva adapteril on võimas Android 11.0 operatsioonisüsteem ja stabiilne juhtmevaba ühenduvus nii Carplay kui ka Android Auto jaoks. Samuti saate autos nautida populaarseid Google'i rakendusi, nagu Youtube ja Netflix. Täiustage oma sõidukogemust Heyincari H1-adapteriga ja nautige ülimat autosisest meelelahutust ja ühenduvust.

Täiendage oma sõidukogemust hõlpsalt Heyincari H1-adapteriga. See on lihtsalt plug-and-play, mis võimaldab hõlpsat paigaldamist ja probleemivaba kasutamist. See adapter, mis ühildub Carplay, Android Auto, Android 11 ja teie auto algse süsteemiga, võimaldab teil laadida alla rakendusi Google Play poest ja nautida populaarseid teenuseid, nagu Spotify, Youtube ja Netflix, otse autos. Mobiiltelefoni peegeldamise ja ekraani ülekandmise funktsioonidega pakub H1 veelgi rohkem mugavust ja paindlikkust. Usaldage Heyincari toodete garanteeritud jõudlust meie 1-aastase ülemaailmse garantiiga.

Heyincar H1 adapteril on neli-ühes süsteem, mis sisaldab Android 11.0, Carplay, Android Auto ja teie auto algset süsteemi. Selle mitmekülgse süsteemiga pääsete juurde paljudele funktsioonidele ja funktsioonidele, sealhulgas muusikale, navigeerimisele, suhtlusele ja meelelahutusele. H1-adapter tagab sujuva integreerimise ja ühilduvuse.

Tänu Heyincar H1 adapterile saate nautida paljusid rakendusi mugavalt oma autost. Tänu võimalusele Google Play poest massiivseid rakendusi alla laadida on teil liikvel olles juurdepääs kõikidele oma lemmikrakendustele ja -teenustele. Olenemata sellest, kas teil on vaja tööalaseid e-kirju jälgida, sotsiaalmeediaga kursis olla või uusimaid filme ja telesaateid voogesitada, on H1 teie jaoks kindel. Valikus on lai valik rakendusi, mis võimaldavad teil kohandada oma auto kasutuskogemust vastavalt oma konkreetsetele vajadustele ja eelistustele.

Me Heyincaris mõistame, et meelelahutus on iga pika autosõidu oluline osa. Seetõttu on meie H1-adapter loodud toetama filmi taasesitust kolmel erineval viisil. Esiteks saate kasutada mobiiliekraani projektsiooni, et üle kanda nutitelefonist filme auto ekraanile. Teise võimalusena saate adapterisse sisestada TF-kaardi (Max 128G) ja esitada filme otse kaardilt. Lõpuks toetab adapter voogedastusteenuseid, nagu Netflix ja YouTube, võimaldades teil vaadata oma lemmikfilme ja telesaateid otse autost. Olenemata sellest, kuidas valite oma filme vaadata, pakub Heyincar H1 adapter sujuvat ja mugavat kogemust, mis muudab iga autosõidu nauditavamaks.

H1 Android 11.0 Wireless Carplay/Android Auto Adapter Smart AI Box on varustatud Qualcomm 2290 kiibistikuga, mis tagab kiirema ja stabiilsema ühenduse. Täiustatud kiibistik võimaldab sujuvat ja katkematut kasutamist, tagades teile parima võimaliku kogemuse sõidu ajal. Olenemata sellest, kas voogesitate muusikat, navigeerite GPS-i või kasutate häälkäsklusi, pakub H1-adapter usaldusväärset ja tõhusat jõudlust, mis parandab teie sõidukogemust. Selle kvaliteetse adapteriga saate nautida kõiki oma lemmikrakenduste funktsioone ilma viivituste ja katkestusteta.

H1 Android 11.0 Wireless Carplay/Android Auto Adapter Smart AI Boxil on Dual Bluetooth-tehnoloogia, mis tagab kiire edastuse teie välisele Bluetooth-klaviatuurile, hiirele, HID- või OBD-seadmetele, kasutades Bluetooth 4.0. Sellel on ka Bluetooth 5.0, mis võimaldab teil helistamiseks ja muusika taasesitamiseks hõlpsasti telefoniga ühenduse luua. Nautige teel olles sujuvat ja probleemivaba ühenduvust.

Juhtmeta Carplay/Android Auto adapteri H1 kasutamine on kiire ja lihtne. Lihtsalt ühendage nutikas AI-kast oma auto USB-porti ja järgige kolme sammu.

1. Klõpsake Carplay ikoonil.

2. Ilmub Androidi ekraan.

3. Hakka nautima uut autosisest meelelahutust ja sõidukogemust.

Vaid lihtsa plug-and-play-toiminguga saate oma autot kiiresti ja lihtsalt uuendada. Öelge hüvasti keeruliste installiprotsessidega ja nautige H1-adapteri mugavust.

Loe rohkem
Tehniline info
9239

Lisainfo

Mudel
Heyncar Smart AI Box
Funktsioon
Wireless Android Auto
Wireless CarPlay
Wireless Mirror Link
Kaardipesa
MicroSD kuni 64GB (soovitatav klass 10 paremaks kogemuseks)
Mälu
2GB + 16Gb
Suurus
80x50x11.8mm
Tarkvara
Android
Värv
Must
Sertifikaadid
CE, RoHS
Garantii
1 aasta
KÜSI KÜSIMUS

Küsi küsimus

Seotud tooted

Arvustused Kõik arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse