Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

CarPlay Ai Box Wireless Android 13 Auto TV QCM665 4Gb+64Gb GPS UX999PLUS

190,00 € (KM-ga)
Kood:
9238
Laos 1 Ühik

Üleandmise kuupäev

Soovinimekirja lisama
Kirjeldus

Uusim Android 13.0 CarPlay Ai Box 2023. aastal, täielikult avatud süsteem, toetab Wireless CarPlay / juhtmevaba Android Auto / juhtmevaba peegeldamist / Google Play / toetab Youtube'i, Netflixi ja muid multifunktsionaalseid mängijaid.

Kasutades Qualcomm Snapdragon 6125 (665), esimest nutitelefoni kiipe kasutavat Carplay AI Boxi. 4GB+64GB suur mahutavus, kiirem töötlemiskiirus, Sujuvam töö, ei viivitust ega viivitust videote vaatamisel ja muusika kuulamisel, mis maksimeerib kasutuskogemust. Kaks WIFI-kanalit ühilduvad 2,4G ja 5G-ga, ülikiire edastuskiiruse, tugeva läbitungimisvõimsuse ja madala energiatarbimisega.

Alates originaalauto originaalseadmete tootja CarPlay funktsioonist kuni kolme erineva süsteemini, sisseehitatud juhtmevaba CarPlay+Android auto, mis on lihtsalt sekunditega vahetatav Android 13.0 süsteemiks, on UX999PLUS-l rohkem läbimurdeid, mis toetab korraga kolme väikest liidest ühel lehel, Need on kaart , aeg, muusika, mida on sujuvam kasutada ja millel on tugevam jõudlus.

Uus disain aastal 2023, väiksem ja mugavam.

Sisseehitatud GPS-i optimeerimine, parandab tavatingimustes jõudlust 50% ja nõrga signaali korral 30% Positsioneerimisvõimet Kasutades algse auto GPS-andmete positsioneerimisfunktsiooni, ühildub see rohkemate automudelitega; see toetab autogüroskoopi originaalandmete töötlemist ning nõrkade GPS-signaalidega kohtades, nagu tunnelid, viaduktid ja tihedad hooned, on sujuv inertsiaalne navigeerimine siiski saavutatav originaalse autogüroskoobi kaudu.

Kui me tehasest lahkume, on meil sisseehitatud enamik tavarakenduste püsivara, nagu Youtube, Netflix, HOB MAX ja muud veebipõhised videorakendused. Kui tunnete end vähem, saate oma lemmikrakenduse Play poe rakendusest alla laadida, et rahuldada klientide isikupärastatud vajaduste rahuldamiseks toetame ka SD-kaardi laiendamist, maksimaalne on 128G, saate SD-kaardilt meie süsteemi alla laadida ka pärast eelinstallimine.

Toetage päeva- ja öörežiimi, saate seadet oma äranägemise järgi muuta.

Toetab 98% mudelitest, millel on sisseehitatud CarPlay.

Loe rohkem
Tehniline info
9238

Lisainfo

Mudel
UX999PLUS
Funktsioon
Split Screen
Wireless Android Auto
Wireless CarPlay
Wireless Mirror Link
Kaardipesa
MicroSD kuni 64GB (soovitatav klass 10 paremaks kogemuseks)
Mälu
4Gb + 64Gb
Suurus
80x80x15mm
Tarkvara
Android
Värv
Hall
Sertifikaadid
CE, RoHS
Garantii
1 aasta
KÜSI KÜSIMUS

Küsi küsimus

Seotud tooted

Arvustused Kõik arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse