Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

Nutikas uksekell juhtmevaba KINETIC nupuga 40 Melody Wi-Fi Tuya APP

67,99 € (KM-ga)
Kood:
9466
Laos 3 Tooted

Üleandmise kuupäev

Soovinimekirja lisama
Kirjeldus

Saate oma nutitelefoni kaudu seadistada juhtmevaba uksekella vastuvõtjat, sealhulgas seadistada muusika meloodiat, helitugevust ning määrata erinevatele saatjatele erinevaid kellamänge ja nimesid (nt esiuks ja tagauks) rakenduse Tuya Smart APP kaudu kõikjal. saada mobiiliteade, teades, et olete külalise külastusest ilma jäänud.

Pärast Tuya APP sidumist vajutage uksekella, kõlar ja uksekella vastuvõtja helisevad üheaegselt. Kõlari helina sisu saab kohandada. IP55 veekindluse reiting. Töötab normaalselt vahemikus -30...+60°C ja talub erinevaid karme ilmastikutingimusi.

Isejõuline juhtmevaba kodu uksekell on läbinud CE, RoHS, FCC sertifikaadi. Juhtmevaba uksekell on võimeline korralikult töötama 100 m ulatuses, pärast nupu vajutamist toodab see ise elektrit ja saadab vastuvõtjale stabiilse signaali - Te ei muretse enam, kui aku saab tühjaks ja ei jäta sõbra uksele koputust, kui aku on tühi.

Juhtmeta uksekella vastuvõtja 9 tasemega (kaasa arvatud vaigistus) reguleeritava helitugevusega vahemikus 0 kuni 105 dB. Sellel on valida 40 kella vahel, mis on suurepärane, sest saate kellakella vahetada puhkuse või muu jaoks, mis teile huvi pakub - näiteks klassikaline "ding dong" või "Westminsteri kellamäng". Vilkuvaid valgusindikaatoreid on inimestel, sealhulgas vaegkuuljatel, lihtne märgata. Heli on väga vali ja seda on kuulda kogu majas.

Juhtmeid pole, patareisid pole, uksekellade paigaldamiseks kulub vaid 5 minutit, lihtsalt kinnitage nupp seinale 3M liimi või kruvidega ja ühendage seejärel vastuvõtja vooluvõrku, et sidumine lõpule viia – see ei blokeeri teist pistikupesad üldse ja on väike karp, mis ühendatakse iga elektrikontaktiga. Uksekellakella komplekt säilitab pärast voolukatkestust viimast seadistust. Erinevaid saatjaid saab seadistada erinevatele viisidele.

Loe rohkem
Tehniline info
9466

Lisainfo

Taotlemine
Tuya Smart App
Distantsjuhtimine
100m
Juhtmevaba ühendus
Wi-Fi 802.11 b/g/n 2,4GHz
Pinge
230VAC
Töötemperatuur
-30°C...+60°C
Värv
Valge
Sertifikaadid
CE, RoHS
KÜSI KÜSIMUS

Küsi küsimus

Seotud tooted

Arvustused Kõik arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse