Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

LED valguskett TRAAT PIXEL RGB 10m 100led pultiga USB IP67

29,90 € (KM-ga)
Kood:
8152
Laos 13 Tooted

Üleandmise kuupäev

Soovinimekirja lisama
Kirjeldus

NB! See komplekt ei ole professionaalne toode.
Sobib ajutisteks lahendusteks ja kiireks paigaldamiseks.
Kui vajate professionaalset ja kvaliteetset valgustust, samuti mugavat juhtimist, millest on palju võimalusi, siis valige meie ABCLED-linte.
Soovitame enne ostmist konsulteerida meie spetsialistidega teile sobival viisil (kirjutage, helistage või külastage meie salongi).

Täiustatud RGB LED-haldjavalgustid: stabiilsuse parandamiseks kasutame kolme juhtmega värvimuutvaid haldjatulesid ja helmed kasutavad uusimat udutehnoloogiat, et pakkuda 12 ühevärvilist ja 12 dünaamilist režiimi ning paremat värvide taasesitust. Mõõtmed on viis korda suuremad ja rohkem kui kaks korda heledamad kui teised mikrohaldjatuled, heledamad, kuid pehmed, mitte pimestavad. Kui kasutate seda pimedas keskkonnas, heledam valgus, et saaksite oma asju samal ajal teha.

Mitmevärvilised ja värvimuutvad Twinkle Lights: 12 ühevärvilist värvi, 12 värvi ilmuvad samaaegselt nagu oja, mis võimaldab valgustusnööridel kuvada korraga mitmevärvilisi nagu vikerkaar, muutes teie elu koheselt elava valgustusega; punane, roheline, sinine, valge või stiilsed kahe-/kolmevärvilised värvid, nagu punane ja valge, sinine ja valge, punane valge ja sinine, on teie valikul, et luua imeline õhkkond erilisteks sündmusteks, nagu jõulud, Halloween, tänupüha jne.

USB-toitega dekoratiivsed tuled: USB-pistikutüüp, mis võimaldab ühendada valgusnööri mis tahes USB-porti, nagu toiteadapter, sülearvuti või toitepank, mis on üsna mugav, saate seda kasutada peaaegu kõikjal, isegi telkides/kutses.

Taimer Remote Xmas Lights: saate valida soovitud režiimituled, kui vajutate peo, magamistoa, aia, tee või veranda kaunistamiseks nuppu "Režiim". Vilkumise ja valguse kiiruse reguleerimine lisab sise- ja välistingimustesse elujõudu. Need pikad siseruumides olevad tuled hoiavad iga 24 tunni järel automaatselt 6 tundi sees ja 18 tundi väljas, kui taimer on aktiveeritud; Mälufunktsioon salvestab teie viimase režiimi, kui selle uuesti sisse lülitate. See multifunktsionaalne valgusti ületab teie kujutlusvõimet.

Paindlikud ja veekindlad hõbedast traadist tuled: värvimuutvad jõulutuled on valmistatud pehmest traadist, mida saab kergesti painutada ja vormida potitaimes, peenras, seinas, jõulupärjas, aknas ja õues. Ise ise teha erinevatesse kujunditesse, et nautida eredate led vasest tulede lõputut lõbu. See RGB-valgustite jada töötab ohutult 4,5 V madalpingel. Firefly tuled ei kuumene pikka aega üle ega põhjusta põletust. Need tulikärbsed on ka veekindlad isegi tugeva vihmaga.

Loe rohkem
Tehniline info
8152

Lisainfo

Efektid
12 programmid
STROBO
Eluaeg
35000 tundi
Jatkatav
Ei
Jõulutulede tüüp
Sisseruumides jõulutuled
Kaabli pikkus
200cm
Kaitseaste
IP67
Pikkus
10m
Valgustemperatuur
RGB
Pult
Jah
Toiteallikas
USB 5V
Tüüp
Valgusdiood jõulutuled
Sertifikaadid
CE, RoHS
Garantii
2 aastat
KÜSI KÜSIMUS

Küsi küsimus

Seotud tooted

Arvustused Kõik arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse