Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

Nutikas TV LED riba komplekt RGBIC 5050 USB WiFi 2m Alexa Google Siri NOUS F9

28,90 € (KM-ga)
Kood:
8401
Laos 5 Tooted

Üleandmise kuupäev

Soovinimekirja lisama
Kirjeldus

NB! See komplekt ei ole professionaalne toode.
Sobib ajutisteks lahendusteks ja kiireks paigaldamiseks.
Kui vajate professionaalset ja kvaliteetset valgustust, samuti mugavat juhtimist, millest on palju võimalusi, siis valige meie ABCLED-linte.
Soovitame enne ostmist konsulteerida meie spetsialistidega teile sobival viisil (kirjutage, helistage või külastage meie salongi).

Kui otsite nutikat koduseadet, mis muudab teie eluruumi vapustavate valgusefektidega, siis otsige Nous F9 2m Smart RGBIC WIFI LED-teleririba. See toode on nutikas RGBIC-tuledega WiFi-LED-riba, mis on loodud teie teleri või mängumonitori jaoks koos RGB-tuledega, mis võivad luua miljoneid värve ja mustreid, mis sobivad teie meeleolu ja sündmusega.

RGBIC-tehnoloogia võimaldab igal LED-il kuvada erinevaid värve iseseisvalt, luues vapustavaid vikerkaareefekte.

See võib sünkroonida teie teleri muusika ja heliga ning luua dünaamilisi valgusefekte, mis sobivad teie sisu rütmi ja meeleoluga. Saate seda kasutada ka teleri taustvalgustusena, et vähendada silmade pinget ja parandada kontrasti. Ükskõik, kas vaatate filmi, mängite mängu või kuulate muusikat, Nous F9 võib teie meelelahutuskogemust täiustada.

Saate seda juhtida nutitelefoniga, kasutades rakendust Nous Smart või Tuya Smart Life, või oma häälega, kasutades Alexa või Google Assistanti. Saate selle ka oma muusikaga sünkroonida ja kasutada valgusriba pidude, pühade, ürituste või erilistel puhkudel, et oma külalistele pimestavate värvide ja efektidega muljet avaldada.

Nutikad koduseadmed on vidinad, millega saab luua Interneti-ühenduse ja mida saab juhtida kaugjuhtimisega või häälkäsklustega. Need võivad muuta teie elu lihtsamaks, mugavamaks ja lõbusamaks, automatiseerides ülesandeid, säästes energiat ja täiustades teie meelelahutust. Nutika kodu seadmetega saate muuta oma maja nutikaks majaks, mis vastab teie vajadustele ja eelistustele.

Nous Smart LED Strip on üks parimaid nutikodu seadmeid valgustamiseks. Seda on lihtne paigaldada ja kasutada ning see sobib igale ruumile ja pinnale. Saate seda kasutada laevalgustina, seinavalgustina, kapialuse valgustina, teleri taustvalgustina või meeleoluvalgustina oma magamistuppa, vannituppa, kööki, kontorisse, elutuppa või mis tahes muusse ruumi. Samuti saate selle soovitud pikkuseks lõigata ja kujundada nii, et see sobiks nurkadesse ja kumerustesse.

Nous LED Strips ühildub Nous nutikodu rakenduse ja Tuya nutikodu lahendustega. Saate luua stseene ja rutiine, et automatiseerida valgustust vastavalt kellaajale, ilmale või oma tegevustele. Näiteks saate selle seadistada nii, et see ärataks teid hommikul õrnalt päikesetõusuefektiga või hämardub öösel magama jäädes.

WIFI LED Strip firmalt Nous on nutiseade koju, mis pakub lõputult võimalusi oma valgustuse kohandamiseks. Saate valida 16 miljoni värvi hulgast ning reguleerida efektide heledust, küllastust ja kiirust. Samuti saate valida erinevate režiimide vahel, nagu välklamp, välklamp, tuhmumine, sujuvus või muusika. Värvi ja režiimi saate muuta telefoni lihtsa puudutuse või häälkäsklusega.

Samuti saate seda kasutada:

  • Täiustage oma meeleolu ja atmosfääri erinevate värvide ja režiimidega
  • Päikesetõusu ja -loojangu simulatsioonide abil saate oma unekvaliteeti parandada ja ärgata õrnalt
  • Säästke energiat ja raha nutikate taimerite ja ajakavadega
  • Suurendage oma turvalisust ja mugavust kaugjuhtimispuldi ja automaatika abil
  • Lõbutsege ja nautige muusika sünkroonimise ja hääljuhtimisega

Nous F9 2m Smart RGBIC WIFI LED-teleririba on nutikas vidin koju, mis muudab teie kodu kaunimaks ja nauditavamaks. See on kvaliteetne toode, mis kasutab madalpinget ja millel on pikk kasutusiga. Samuti on see ohutu ja keskkonnasõbralik, kuna ei eralda kuumust ega UV-kiiri, lisaks on sellel ka lühisekaitse.

Kui soovite kogeda nutika kodu valgustuse eeliseid, tellige Nous Led Strip juba täna ja olge valmis selle jõudluse ja mitmekülgsusega üllatuma. See on nutikodu seade, mis muudab teie kodu targemaks ja säravamaks.

Loe rohkem
Tehniline info
8401

Lisainfo

Mudel
Nous-F9
CRI
80+
Eluaeg
25000 tundi
Hääljuhtimine
Amazon Alexa, Google Assistant, Siri
Installation
3M 200MP double sided tape
Juhtmevaba ühendus
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4GHz
Kaitseaste
IP44
Laius
10mm
LED Brand
Nous
LED-di arv
20led/m
Lõikesamm
15cm
Läätse nurk
160°
Pikkus
2m
Valgustemperatuur
RGBIC
Pinge
5V
Toiteallikas
USB 5V
Valgusallikas (SMD)
5050
Võimsus
5W/m
Sertifikaadid
CE, RoHS
Garantii
2 aastat
KÜSI KÜSIMUS

Küsi küsimus

Seotud tooted

Arvustused Kõik arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse