Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

LED taskulamp POWER 12W 700lm 2600mAh USB-C IPX4 FLF-01

24,90 € (KM-ga)
Kood:
9526
Laos 8 Tooted

Üleandmise kuupäev

Soovinimekirja lisama
Kirjeldus

Forever Lighti FLF-01 LED-käsitaskulamp, mille võimsus on 2600 mAh ja toodab 700 luumenit valgust, on IPX4 reitinguga, mis tagab selle kasutatavuse ka märgades tingimustes. Selle USB-C-port võimaldab mugavat laadimist ja kiirlaadimisfunktsioon garanteerib, et taskulamp on alati töövalmis. Kaasasolev randmerihm lisab praktilise puudutuse, võimaldades turvalist kinnitamist ja vähendades juhusliku kukkumise ohtu.

Suumifunktsiooniga taskulamp FLF-01 POWER tagab reguleeritava valgustugevuse. See funktsioon võimaldab teil teravustada valgust kaugemal asuvatele objektidele või hajutada valgust suurema lähedal asuva ala valgustamiseks. Selle mitmekülgsus osutub väärtuslikuks erinevates rakendustes, alates täpsest valgustusest kuni laia valgustuseni.

Kõrge IPX4 kaitsestandard muudab taskulambi pritsmekindlaks, mistõttu sobib see kasutamiseks ka vihmase ilmaga. See funktsioon on eriti kasulik neile, kes vajavad usaldusväärset valgustust keerulistes ilmastikutingimustes.

Tänu kolmele töörežiimile - 100%, 50% ja vilkuv/strobe - pakub see taskulamp paindlikkust valgusallika kohandamisel erinevate vajadustega. 100% režiim sobib suurepäraselt ala intensiivseks valgustamiseks või kaugemate objektide märkamiseks. 50% režiim pikendab aku kasutusaega, pakkudes samas piisavalt valgust lähivalgustuse jaoks. Vilkuv/strobe režiim võib olla kasulik tähelepanu äratamiseks või teistele oma kohalolekust märku andmiseks.

Lisaks on taskulambiga kaasas praktiline randmerihm, mis hõlbustab randmele kinnitamist. See mitte ainult ei võimalda hõlpsat juurdepääsu, vaid vähendab ka taskulambi kogemata maha kukkumise ohtu.

Kokkuvõtteks võib öelda, et taskulamp FLF-01 POWER on midagi enamat kui lihtsalt käeshoitav valgusallikas; see on mitmekülgne tööriist, mis sobib erinevatesse olukordadesse – alates igapäevasest kasutamisest kuni ekstreemsete ilmastikutingimusteni. Selle täiustatud funktsioonid ja vastupidav konstruktsioon muudavad selle hindamatuks kaaslaseks iga seikluse jaoks.

Loe rohkem
Tehniline info
9526

Lisainfo

Aku
2600mAh
Kaitseaste
IPX-4
Korpuse materjal
Alumiinium
Valgustemperatuur
6000K
Pinge
5VDC
Suurus
4x4x15cm
Võimsus
12W
Värv
Black
Ühendus
USB-C
Sertifikaadid
CE, RoHS
Garantii
1 aastat
KÜSI KÜSIMUS

Küsi küsimus

Seotud tooted

Arvustused Kõik arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse