Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

BLOGIKATEGOORIAD

hiljuti vaadatud
Üksusi pole

Miks inimesed kogu maailmas lähevad üle Nutipirnidele?

Kategooriad: Blogi artiklid Rss feed
star
star
star
star
star

Maailmas, kus tehnoloogia mängib igapäevaelus üha suuremat rolli, muutuvad nutikad LED-pirnid targa kodu lahutamatuks osaks. Need uuenduslikud valgusallikad pakuvad palju enamat kui lihtsalt ruumide valgustamist. Selles artiklis vaatleme firma Mi-Light/MiBoxer nutikaid pirne, nimelt: nende tüüpe, funktsioone, paigaldust, juhtimisvõimalusi ja põhjuseid, miks need muutuvad tarbijate seas üha populaarsemaks.

See materjal on kindlasti kasulik, kuid kõige põhjalikuma ja näitlikuma konsultatsiooni taga - külastage meie salongi Tallinnas aadressil Pae tn 21.

Meie poest leiad laia valiku Mi-Light/MiBoxeri tooteid ja saad oma silmaga näha, milleks nutikad pirnid võimelised on!

Erinevused

Tänaseks on firma MiLight pirne üsna palju ja nende valik täieneb hoogsalt, et lõppkokkuvõttes oleks kõigil võimalik asendada absoluutselt iga valgusallikas antud tootega. 

Need erinevad:

  • Sokkel: E27, E26, GU10, MR16
  • Kolvi tüüp: pirn, küünal, pall ja täpp
  • Võimsus: 4-12W
  • Pinge: 12V või 220V
  • Värv: CCT ja RGB+CCT (vaatleme seda parameetrit allpool üksikasjalikumalt)

Heleduse reguleerimine

Kõigil pirnidel on eranditult 10-100% heleduse reguleerimine, mis võimaldab mitte ainult valguse intensiivsust muuta, vaid ka tarbitava energia hulka.

Värvitemperatuur

Nutikate pirnide üheks kasulikumaks funktsiooniks on võimalus muuta värvilist valguse temperatuuri. See on uskumatult mugav, sest tänu suurele hulgale toonidele saate kohandada valgustuse värvi vastavalt oma vajadustele, näiteks: valida neutraalne temperatuur igapäevaseks rutiiniks ja õhtul luua romantiline õhkkond, eelistades sooja summutatud valgust. Ja selleks ei pea te üldse kasutama mitut erinevat valgustit, sest kõik need võimalused peituvad samas valgusallikas! 

RGB и küllastus

Nutikad RGB + CCT pirnid on varustatud kolme põhivärvi LED-idega: punane, roheline ja sinine ning valged LED-id. Kõigi nende värvide intensiivsuse kombineerimisel võivad nad luua miljoneid toone, mis võimaldab teil valida iga meeleolu või sündmuse jaoks täiusliku valguse värvi. Samuti saate reguleerida valgusküllasust, lisades heledatele värvidele valge tooni. 

Oluline on märkida, et kõigil pirnidel on "mälu". See tähendab, et isegi kui sa kustutad tuled läbi tavalise lüliti - nad mäletavad viimast installitud programmi ja süttivad vastavalt sellele.

Juhtimine

Neid pirne on uskumatult mugav juhtida ja need on peensusteni läbi mõeldud.

Sisse/väljalülitamine ja ka reguleerimine võib toimuda läbi:

  • Puldid (võivad olla nii valges kui mustas esituses; püüavad signaali 30 meetri kauguselt, sealhulgas läbi seinte)

  • Seinalülitid (töötavad nii 12 ja 220 V võrgust kui ka patareidelt; nagu kaugjuhtimispuldid, võivad olla musta kujundusega; võtavad signaali 30 meetri kauguselt, sh läbi seinte)

Räägime natuke tsoonidest. Juhtimisallikaid on nii ühetsoonilised kui ka mitmetsoonilised. Tsoonide kaupa jagamine tähendab, et pirnide valgust saab juhtida igast tsoonist nii koos kui ka üksteisest sõltumatult. See tähendab, et kui soovite näiteks lastetoas lambipirni heledust muuta, siis see ei mõjuta elutoa valgust kuidagi ja vastupidi, kui ühes toas on 10 pirni , siis saate neid korraga reguleerida.

Nii mitmetsoonilised kaugjuhtimispuldid kui ka seinalülitid suudavad iga (!) tsooni jaoks ühendada kuni 100 valgusallikat. Mõelge vaid – ühe puldiga saate juhtida kogu oma maja valgustust!

  • Wi-Fi Box – võimaldab valgustust juhtida telefoni rakenduse kaudu
  • Zigbee – osadel lambipirnidel ja pultidel on Zigbee juhtimisfunktsioon. 

Paigaldamine

Ja nüüd on kõige huvitavam! Nende nutikate lambipirnide paigaldamiseks ei vaja te absoluutselt... midagi peale lambipirnide enda. Siin on kõik elementaarselt lihtne. Pole vaja muud, kui vana pirn lahti keerata, uus sisse keerata, juhiste järgi puldiga ühendada ja nautida, kuidas su elu uutes värvides sädeleb!

Nutikad pirnid on revolutsiooniline saavutus valgustuse valdkonnas, pakkudes lisaks mugavusele ja efektiivsusele ka loomingulise eneseväljenduse võimalust. Nende abil saate muuta mis tahes ruumi, luues individuaalseid atmosfääre ja lisades hämmastavaid valgusefekte ning nende rakendamine jaotab teie elu enne ja pärast, muutes selle heledamaks ja mugavamaks. 

Loodame, et see artikkel oli teile kasulik.

Tulge kindlasti meie salongi üksikasjalikule konsultatsioonile ja tutvuge valikuga, sest me teame targast kodust ja valguslahendustest kõike.

Kui vajad kvaliteetset valgust, tule ABCLEDi!

Jaga seda sisu

Palun logi sisse, et seda artiklit hinnata

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse