Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

BLOGIKATEGOORIAD

hiljuti vaadatud
Üksusi pole

Hämmastav neoon: disainiideed, mis aitavad teil kliente meelitada

Kategooriad: Blogi artiklid Rss feed
star
star
star
star
star

Neoonsildid on tõhus vahend tähelepanu äratamiseks ja tugeva visuaalse mulje loomiseks, mis aitab ettevõtetel müüki suurendada ning majaomanikel oma interjööri hõngu ja hubasust lisada. Nende paindlikkus ja ere valgus võimaldavad neid kasutada mitmesugustes rakendustes. Neoonlampide populaarsus kasvab hüppeliselt.

Selles artiklis oleme kogunud ideid paindliku, heleda ja samal ajal ökonoomse LED-neooni kasutamiseks:

Disainlambid

Disainneoonvalgustid pakuvad ainulaadseid võimalusi loominguliseks valguskunstiks. Need ühendavad kaasaegse tehnoloogia ja kunstilise disaini, et luua suurejoonelisi ja uuenduslikke lahendusi. Neid lampe kasutatakse sageli minimalistliku disainiga, andes neile kaasaegse ja stiilse välimuse. Nende läbipaistvad ja õhukesed vormid lisavad ruumi õhulisust ja kergust.

Meelelahutuskohtade, jaemüügipunktide, hotellide ja restoranide välissildid

Neoonsildid sobivad suurepäraselt poodidesse, restoranidesse, kohvikutesse ja muudesse jaemüügipunktidesse, äratades möödujate tähelepanu ja rõhutades kaubamärgi isikupära ning suurendades müüki. Kuna need on eredad ja pilkupüüdvad, mõjuvad neoonsildid stendidel ja bänneritel tõhusalt, muutes reklaamid meeldejäävamaks.

Majade, hotellide, kohvikute, klubide ja muude asutuste sisesildid

Neoonvalgustus sulandub suurepäraselt ööklubide ja baaride atmosfääriga, luues elegantse ja energilise keskkonna. Heledad neoonreklaamid võivad hotelli fuajees luua hubase ja stiilse õhkkonna, tuues esile selle ainulaadse disaini. Restoranides saab neoonsiltide abil luua suunaviitasid ja viidaid asutuse erinevatesse piirkondadesse. Eluruumide seintel lisavad sellised pealdised atmosfääri hubasust ja loovad erilise meeleolu.

Kodulambid

Valguse ja iseloomu maagia, mida neoonlambid endaga kaasa toovad, sobivad ideaalselt igasse interjööri, andes sellele kordumatu võlu ning on juba ammu armastatud nii täiskasvanute kui ka laste seas. Nad mitte ainult ei valgusta ruumi, vaid loovad ka uskumatu atmosfääri, täites ruumid soojuse ja stiiliga. 

Kokkuvõtteks võib julgelt öelda, et neoonsildid ei ole ilmaasjata maru populaarsed, luues erinevates eluvaldkondades ereda ja meeldejääva visuaalse mulje.

Need mitte ainult ei valgusta ruumi, vaid lisavad sellele ka ainulaadse aktsendi ja stiili. Alates kodus hubasust ja õhkkonda loovatest lampidest kuni äripiirkondades tähelepanu köitvate siltideni on need muutunud kaasaegse disaini lahutamatuks osaks. Paindlikke kujundeid, pilkupüüdvaid värve ja isikupärastatud lähenemist kombineerides pakuvad neoonvalgustid lõputult võimalusi loovuseks ja individuaalseks väljenduseks. Laske oma kodu, äri- või meelelahutuskoht täita neoonvalgusega, andes sellele ainulaadse iseloomu. Selles valguses muutub iga ruum ainulaadseks kunstiks, võludes pilku ja pannes meid iga kord uuesti valgusesse armuma.

Meil on hea meel olla osa sellest hämmastavast neoonmaailmast, mis toob ellu ainulaadsed valguslahendused ja aitame teil hea meelega teie kõige pöörasemaid ideid realiseerida!

Kui vajad kvaliteetset valgust, tule ABCLED-i! 

Meie firma on aastaid spetsialiseerunud igasuguse raskusega valgustite valmistamisele ja paigaldamisele. Nõustamiseks pöörduge meie poole e-posti aadressil info@abcled.ee või salongis aadressil Pae tn 21 Tallinn.

Jaga seda sisu

Palun logi sisse, et seda artiklit hinnata

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse