Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

BLOGIKATEGOORIAD

hiljuti vaadatud
Üksusi pole

Euroopa Liit keeldus ohtlike elavhõbelampide kasutamise

Kategooriad: Blogi artiklid Rss feed
star
star
star
star
star

Euroopa Liidu komisjon eemaldas lubatud kasutamise loendist teatud tüüpi elavhõbedat sisaldavad luminofoorlambid, mis tähendab nende müügi ja kasutamise lõpetamist Euroopa Liidu territooriumil. See puudutab eriti kahteotsalisi üldotstarbelisi elavhõbelampe(T5 ja T8), mida sageli kasutatakse äri- ja tööstusobjektide valgustamiseks, samuti üheotsalisi kompaktlampe ja teisi elavhõbedat sisaldavaid lampe. 

Keeld hakkas kehtima alates 24.08.2023.

See määrus mõjutab kõiki ettevõtteid, avalikke asutusi, lasteaedu, koole, spordisaale ja muud. 

Selle tulemusena peavad kõik organisatsioonid ja muud struktuurid asendama olemasolevad luminofoorlambid energiasäästlikemate ja keskkonnasõbralikemate LED-lahendustega. Asenduseks luminofoorlampidele soovitab Euroopa Liidu komisjon kasutada LED-lampe, mis ei sisalda ohtlikke kemikaale ja tarbivad vähem energiat. 

Kuigi LED-lampide algne hind on kõrgem, muudab nende pikk kasutusiga ja väiksem energiatarve need lõpuks elu jooksul kasumlikumaks.

Selle  aasta lõpuni Pakume teile soodsa hinnaga T8-T5-valgustorud. See on suurepärane võimalus uuendada oma valgustus tõhusamaks ja keskkonnasõbralikumaks valgustuseks, säästes samal ajal märkimisväärselt raha.

Kui vajate nõustamist, täiendavat teavet või meie soovitusi, oleme alati valmis pakkuma kiiret ja kvaliteetset teenindust!

(1) European Council for an Energy Efficient Economy (2023, 18. aprill). EU Commission adopts regulation to ban all fluorescent lighting by September 2023. https://www.eceee.org/all-news/news/eu-commission-adopts-regulation-to-ban-fluorescent-lighting-by-september-2023/

Jaga seda sisu

Palun logi sisse, et seda artiklit hinnata

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse