LED JÕULUVALGUSTID KUNI -25% KLIKI SIIA

Privaatsuspoliitika

Veebipoe abcled.ee isikuandmete töötlemise eest vastutab ABCLED OÜ (registreerimisnumber: 11147156), asukoht: Punane 1, Tallinn, Harjumaa, tel: +372 55 92 4444 ja e-posti aadress: info@abcled.ee.

Kasutajakonto registreerimisel või muul viisil ABCLED OÜ veebisaidi või mobiilirakenduse kasutamisel peate kinnitama, et olete tutvunud käesolevate konfidentsiaalse teabe kaitse reeglitega ja neist aru saanud.

Lugege tähelepanelikult neid konfidentsiaalse teabe kaitse reegleid, kuna need kirjeldavad, kuidas me teie isikuandmeid kogume, kasutame, säilitame ja töötleme.

Milliseid andmeid töödeldakse

• nimi, telefoninumber ja e-posti aadress;

• tarneaadress;

• pangakonto number;

• kaupade ja teenuste maksumus ning maksetega seotud andmed (ostuajalugu);

• klientide toetamiseks vajalikud andmed;

küpsised.

Andmetöötluse eesmärgid

·     nime, telefoninumbrit, e-posti aadressi ja kättetoimetamise aadressi kasutatakse kauba Kliendile toimetamiseks ja tema tellimuste haldamiseks, samuti Kliendile toeks;

·     pangakonto numbrit kasutatakse juhul, kui on vaja kliendile raha tagastada;

·     ostuajaloo andmed, et analüüsida kliendi eelistusi parima teenuse pakkumiseks, samuti koostada ülevaade ostetud kaupadest ja teenustest;

·     veebipoe kasutaja IP-aadressi töödeldakse teenuse osutamiseks veebipoega osana infoühiskonnast ning ka Interneti kasutamise statistika jaoks;

·     küpsiste töötlemine võimaldab meil pakkuda klientidele veebisaidi optimaalset kasutatavust; näiteks aitavad küpsised meeles pidada varasemaid kliendi külastusi ja valikuid, mida ta saidil tegi.

Õiguslik alus

Isikuandmete töötlemine toimub kliendi ja veebipoe vahel sõlmitud lepingu täitmiseks, samuti seadusest tuleneva kohustuse täitmiseks. (tarbijavaidlused, raamatupidamine jne)

Isikuandmete vahetus

Kliendile vajalike toodete ja teenuste pakkumiseks saame pakkuda teatud teavet, mida me kogume ja talletame kolmandatele isikutele. Tellimuse nõuetekohaseks täitmiseks on vajalik kliendi isikuandmete edastamine.

Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoe teenindusele, et hallata oste ja ostude ajalugu, samuti lahendada kliendi probleeme ja küsimusi.

Kliendi nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendi poolt valitud transporditeenuse pakkujale. Juhul, kui Klient on valinud kulleriga kohaletoimetamise, edastatakse transpordiettevõttele teave Kliendi täpse aadressi kohta.

Juurdepääs andmetele ja turvalisus

Andmeedastus kliendi ja pankade ning maksekaardikeskuse vahel on krüptitud, mis tagab kliendi isikuandmete ja pangaandmete turvalisuse. Veebipoel puudub juurdepääs kliendi konfidentsiaalsele pangale ja maksekaardi andmetele.

Ettevõtte kliendi poolt ostu sooritamisel edastatud isikuandmeid kaitstakse ja töödeldakse vastavalt isikuandmete kaitse seaduse nõuetele.

Veebipoe töötajatel on juurdepääs isikuandmetele, kes saavad tutvuda kliendi isikuandmetega veebipoe kasutamisega seotud probleemide lahendamiseks, tehniliste probleemide lahendamiseks ning ka klientidele teenuste ja tugiteenuste pakkumiseks.

Isikuandmete tutvumine ja muutmine

Klient saab tutvuda oma isikuandmetega ja vajadusel muuta neid kolmel viisil:

1.   Sõltumatult oma veebipoe kontos;

2.   Saates meile päringu e-posti teel -  info@abcled.ee;

3.   Helistades meie numbrille : +372 55 92 4444

Isikuandmete kustutamine

Kliendil on õigus nõuda tema isikuandmete töötlemise lõpetamist ja nõudmise korral nende kustutamist.

Klient saab oma isikuandmeid kustutada järgmistel viisidel:

1.    Saates meile päringu e-postigainfo@abcled.ee

2.    Helistades meie numbrille: +372 55 92 4444.

 Otseturundus

Me võime kasutada kliendi e-posti aadressi ja telefoninumbrit otseturunduse osana reklaamisõnumite saatmiseks ainult juhul, kui klient on andnud selleks vastava nõusoleku. Kliendil on õigus igal ajal uudiskirja tellimusest loobuda, klõpsates e-kirja allosas vastaval lingil või pöördudes tugiteenuse poole e-posti aadressil info@abcled.ee või telefonil +372 55 92 4444.