Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

BLOGIKATEGOORIAD

hiljuti vaadatud
Üksusi pole

TikToki, Youtube'i ja Instagrami videote filmimise seadmete valik.

Kategooriad: Blogi artiklid Rss feed
star
star
star
star
star

Sotsiaalmeedia, nagu TikTok, Youtube ja Instagram, on muutunud platvormideks, kus kasutajad saavad end väljendada ja oma loomingut jagada. Video kvaliteet mängib publiku tähelepanu köitmisel võtmerolli ja hea valgustus on üks peamisi aspekte atraktiivse sisu loomiseks. Selles artiklis vaatleme, millised valgustusseadmed aitavad teil luua sotsiaalmeediaplatvormide jaoks professionaalseid videoid.

Meeldiv boonus: kõik need valgustid leiad meie kodulehelt ja salongist aadressil Pae 21 Tallinnas! Juhul, kui te ei leia seda, mida otsisite - võtke meiega ühendust e-posti teel: info@abcled.ee

1. Rõngvalgustid

Rõngavalgustid on muutunud populaarseks valikuks videoblogijate ja fotograafide seas tänu nende võimele luua pehme, ühtlane valgustus minimaalsete varjudega. Neid on mitmesugustes suurustes ning tavaliselt on neil reguleeritav heledus ja soojustemperatuur, mis teeb neist mitmekülgse lahenduse erinevateks pildistamistingimusteks.

2. Valguspaneelid

Paneelvalgustid tagavad tänu oma lamedale konstruktsioonile ühtlase ja kontrollitava valgustuse. Tavaliselt on need varustatud reguleeritava heleduse ja värvitemperatuuriga, mis võimaldab kasutajatel valgustust oma maitse järgi kohandada. Paneelvalgustid sobivad ideaalselt videote filmimiseks stuudios või ebapiisava loomuliku valguse korral kohapeal. LED-paneelid on tuntud ka oma vastupidavuse ja aku kestvuse poolest, mistõttu on neid mugav kasutada. Juhitakse puldi või telefoni abil.

3. LED-ribad

LED-ribad pakuvad lõputuid võimalusi loominguliseks valgustamiseks. Neid saab kinnitada erinevatele pindadele ja kasutada lisavalgustuse või dekoratiivsete efektide loomiseks video taustal. Dioodribad on sageli varustatud värvi ja heleduse reguleerimise võimalusega, mis muudab need universaalseks pildistamisvahendiks.

4. Lineaarsed valgustid

Selliseid valgusteid kasutatakse kõige sagedamini täispikkuses videote tegemiseks ja need sobivad ideaalselt näiteks tantsulise kontenti jaoks. Neil on sageli "jooksev efekt", mis võimaldab filmida uskumatult efektseid videoid.

5. Dekoratiivsed valgustid

Selliseid valgustid kasutatakse tavaliselt mitte niivõrd valgustamiseks, kuivõrd atmosfääri loomiseks. Nende hulka kuuluvad:

Mosaiigid:

Järeldus

Hea valgustusseade mängib olulist rolli professionaalse videosisu loomisel sotsiaalmeedia platvormidele. Õige valgustusseadme valimine sõltub teie pildistamisvajadustest, eelarvest ja eelistustest valguse kvaliteedi suhtes. Kuid olenemata sellest, millist varustust te valite, pidage meeles, et loovus ja talent jäävad eduka sotsiaalmeedia sisu võtmeelementideks.

Oluline on katsetada, leida oma stiil ja nautida sisu loomise protsessi!

Ja kui soovite tutvuda kõigi toodetega isiklikult ja saada nõu kõige kaasaegsemate valgustuslahenduste kohta, siis tulge kindlasti meie salongi!

Kui vajad kvaliteetset valgust, tule ABCLED-i! 

Meie firma on aastaid spetsialiseerunud igasuguse raskusega valgustite valmistamisele ja paigaldamisele. Nõustamiseks pöörduge meie poole e-posti aadressil info@abcled.ee või salongis aadressil Pae tn 21 Tallinn.

Jaga seda sisu

Palun logi sisse, et seda artiklit hinnata

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse