Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

BLOGIKATEGOORIAD

hiljuti vaadatud
Üksusi pole

Neoonsildi valmistamise protsess

Kategooriad: Blogi artiklid Rss feed
star
star
star
star
star

Spetsiaalsest LED-ribast neoonmärgi valmistamine on moodsam ja säästlikum viis valgustuse loomiseks, mis on ka üliefektiivne.

Selles artiklis tutvustame teid oma töö kulisside taha ja räägime teile, millistest etappidest see põnev protsess koosneb.

1. Projekteerimine ja disain:

Kõige esimene etapp on loomulikult kliendiga konsulteerimine ja sildi kujunduse väljatöötamine. Väga sageli ei ole klientidel aimugi, milline nende kiri täpselt välja peaks nägema ja soovivad näha lõpptulemuse näidist. Spetsiaalselt sellisteks eesmärkideks oleme välja töötanud "Neoonkalkulaatori", mis võimaldab teil valida fonti, värvi ja kõiki vajalikke sildi komponente ning lisaks näha kohe, mida klient lõpuks saab. See ei nõua erilisi oskusi ja on väga lihtne kasutada

2. LED-riba valimine:

Teise sammuna valime koos kliendiga meie salongi stendis välja soovitud värvi, heleduse ja LED-tihedusega LED-riba vastavalt sildi kujundusele.

Oluline on jälgida, et teie valitud riba vastaks niiskuskindluse ja vastupidavuse nõuetele, eriti kui silt paigaldatakse õue.

3. Sildi aluse välja lõikamine:

Kolmas samm on plastikust sidi aluse lõikamine. Selles protsessis kasutatakse spetsiaalset masinat. Aluse värv ja kuju arutatakse kliendiga esimeses etapis läbi.

4. Riba ettevalmistamine:

Neljas etapp on LED-riba lõikamine ja jootmine vastavalt tähtede ja sümbolite suurusele ja kujule. Jootetugevust kontrollivad meie spetsialistid igal etapil.

5. Paigaldamine alusele:

Viies etapp on LED-lindi kandmine lõigatud alusele piki tähtede ja sümbolite kontuure, kasutades kahepoolset teipi või liimi. See töö nõuab erakorralist täpsust, keskendumist ja tagasihoidlikkust. 

6. Elektriühendus:

Järgmine, kuues etapp on saadud konstruktsiooni ühendamine toiteallikaga vastavalt ühendusreeglitele.

7. Testimine ja tõrkeotsing:

Lõpuks, viimane etapp on testimine ja vigade parandamine.

Sellel sammul kontrollib meie tehnik hoolikalt LED-riba ja iga LED-i segmendi töövõimet. Vajadusel asendatakse vigased segmendid ja seadistatakse ümber, sama kehtib jootekohtade kohta. 

8. Lisaetapp - paigaldus:

Juhul, kui klient ei soovi ise sildi paigaldamisega tegeleda, pakume paigaldusteenust. Meie meister sõidab objektile kogu vajaliku varustusega, sealhulgas treppredeliga või tõstukiga ja paigaldab ning seejärel ühendab sildi. 

Töö iga projekti kallal on kahtlemata loominguline ja huvitav protsess, mis samal ajal nõuab tõelist professionaalsust, täpsust ja loomingulist mõtlemist. Me võtame alati kirglikult vastu kõik tellimused ja teostame tellija ideed, püüdes luua midagi tõeliselt erilist.

Kui ka te unistate oma unikaalsest kirjast, siis võtke meiega ühendust - aitame teile meeleldi oma ideed ellu viia.

Jaga seda sisu

Palun logi sisse, et seda artiklit hinnata

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse