Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

MOES Tuya mitmerežiimiline nutikas värav ZigBee Bluetooth LAN Smart App hääljuhtimine

120,00 € (KM-ga)
Kood:
8871
Otsas
Saadame e-kirja, kui see ese jalle saadaval on.
Email *
Soovinimekirja lisama
Kirjeldus

Alamseadme juhtimine mitme režiimiga ühilduvana: saate juhtida lüüsi alamseadmeid, mis toetavad ühendatud Bluetoothi ja ZigBee nutiseadmete kaugjuhtimispulti ja grupijuhtimist rakenduses Smart Life kui mitme protokolli sidet ZigBee 3.0 standardprotokolli ja Bluetooth SIG standardprotokolli jaoks põhinev, tagades 128 seadme stabiilse juhtimise ja tugeva jõudluse integreeritud Tuya Security SaaS platvormiga.
Maja turvalisuse stsenaarium ja automaatika: toimib heli- ja visuaalse häiresüsteemina koos valgus- ja helimärguandega jaoturist koos eemaloleku- ja viibimisrežiimiga, mis on valikuline nutika turvaanduriga automaatika kaudu, nagu ukseandur, inimese kohaloleku andur ja kodu turvakaamera. kogu maja intelligentsus, mis on kõik-ühes seadme abil üks võimas võrgusild kodu turvalisuse tagamiseks.
Kaugjuhtimispult on saadaval: saate kaugjuhtida seadmeid, mis on ühendatud lüüsiga mobiiltelefoni kaudu Tuya Smart Appi kaudu, olenemata sellest, kus te viibite, pole vaja oma Bluetoothi ja ZigBee seadmeid eraldi juhtida kahes erinevas liideses, lihtsalt juhtige neid ühes mitmes seadmes. režiimi lüüsi jaotur koos usaldusväärse kohaliku lingi ja rühma juhtimise teenustega.
Nutikas multifunktsionaalne lihtsate toimingutega: eelistatud on lokaalselt teostatav stsenaarium ja automatiseerimine, mis võimaldab võrgujuurdepääsu puudumisel teostada nutikaid stsenaariume ja automatiseerimist. Lisage võrgule juurdepääsuta alamseadmed ja mitu alamseadet, mis pääsevad võrgule korraga juurde. Lisaks toimib see hästi õigeaegse alarmina kolme valikuga: abipalumine, kiireloomuline ja tulekahjuhäire.
Toetage turvafunktsiooni lihtsa võrgujuurdepääsuga: lihtsat võrgujuurdepääsu värskendatakse, kui olete seadme Tuya Smart APP-iga sidunud 2,4G WiFi ja telefoni Bluetoothi kaudu, saate stabiilse võrgusignaali tagamiseks ühendada võrgukaabli kõikjal, kuhu soovite WiFi-ruuteri kõrval. saab seda kasutada juhtmevabaks juhtimiseks otse ilma võrgukaablita.

Tehnilised andmed:
Elektrilised parameetrid: 5V 2A
Töötemperatuur: -10℃...+45℃
Tööniiskus: 5%-90% suhteline õhuniiskus (ilma kondensatsioonita)
Ühendusprotokoll: Wi-Fi 2,4 GHz, ZigBee, BLE & Mesh
Toote mõõdud: 95x95x22 mm

Loe rohkem
Tehniline info
8871

Lisainfo

Taotlemine
Smart Life or Tuya App
Funktsioon
Toetage 128 seadet
Hääljuhtimine
Amazon Alexa, Google Home
Juhtmevaba ühendus
Bluetooth
Materjal
ABS
Sisendpinge
5V
Suurus
95x95x22mm
Töötemperatuur
-10℃...+45℃
Vool
2A
Värv
Valge
Sertifikaadid
CE, RoHS
Garantii
2 aastat
KÜSI KÜSIMUS

Küsi küsimus

Seotud tooted

Arvustused Kõik arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse