Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

SP608E Musik Pixel LED Kontroller 5-24VDC Mic AUX Bluetooth Andriod IOS App pult

129,00 € (KM-ga)
Kood:
6463
Laos 3 Tooted

Üleandmise kuupäev

Soovinimekirja lisama
Kirjeldus

8 pordi väljund: 8 signaali väljundporti töötavad iseseisvalt, iga pordi valgusefekt on sõltumatu, ilma et üks teist mõjutaks. Muutke kogu projekt lahedamaks ja värvikamaks. Valige väljundport, mida soovite rakenduses APP juhtida. Keerulisi projekte saab hõlpsamini lõpule viia. Lihtsam tegutseda. Kasutage kõiki 8 väljundit korraga, kõik valgusefektid tuleb sünkroonida. Pinge oleneb LED ribast . DC5V LED-riba, kasutage DC5V toiteallikat. Vaata skeemi.

Sobib autotööstuse LED-i ümberehitusprojektidele. Lisada saab neli päästikut. Iga päästik saab juhtida ühte või mitut väljundit. Sünkroonige auto pöörde-, piduri- ja tagurdustuled. Üks päästik kahele vasakpoolsele suunatulele, üks päästik kahele parempoolsele suunatulele, üks päästik tagurdustuledele ja üks päästik pidurituledele. See adresseeritav riba B07LG5JG3Z on DC12V aadressiga LED-riba. Pakkimisnimekirjas pole päästikut.

Taimeri funktsioon. Saate määrata iga päev sama kellaaja riba valgustamiseks, saate valida valgusefekte, nagu vikerkaar, sädelev täht, tuli, virnastamine, komeet, laine, tagaajamine, gradient, pühkimine, hingamine, rütmispekter, löögi väljutamine, pulss, pulss jne süttimiseks. Kontroller ei saa voolu välja lülitada, vastasel juhul äratuskella kirje kustutatakse. Seadistada saab kuni 5 taimerit.

Grupi juhtimine. Üks grupp saab juhtida 5 seadet. Saab luua mitu rühma. Sisseehitatud mikrofon ja AUX: see jäädvustas välismaailma helid. Tundlikkus ei ole reguleeritud. 12 tüüpi muusikalisi valgusefekte + 24 tüüpi eriefekte + 16 miljonit ühevärvilist. Iga üksiku porti saab juhtida kuni 600 pikslit, kokku 4800 pikslit. See saab reguleerida kiirust, heledust, kanalite järjekorda jne.

Kohandatud värv käsitsi. RGB värviomaduste järgi saate käsitsi sisestada kõige täpsema värvi. Saate luua 16 miljonit ühevärvilist efekti. Otsige rakendust Banlan X App Store'ist/Google Playst või skannige installimiseks QR-kood.

Värvi kalibreerimine. Kui rakenduse värv ei ühti LED-riba värviga, kus roheline on sinine ja sinine on roheline. Saate kasutada rakendust APP värvide kalibreerimiseks, et muuta need järjepidevaks.

Ebapiisav toiteallikas põhjustab kontrolleri kontrolli kaotamise , LED-riba värv on külmunud, kaugjuhtimispulti ei saa kasutada ja Bluetooth on lahti ühendatud.

Pange tähele: kui valgustate 1 värvi (punane või roheline või sinine või puhas valge) 0,1 W/LED. 2 värvi (punane+roheline) 0,2W/LED, 3 värvi (punane+roheline+sinine=segavalge) 0,3W/LED. Kui te ei tea, millist toiteallikat teie LED-projekti jaoks kasutada saab, võite meilt küsida.

Täis heledusega valget valgust ei ole soovitatav pikka aega põlema panna, sest adresseeritava RGB IC valgusriba või haldjastringi põhifunktsioon on vikerkaareefektide tagaajamine.

Ei saa juhtida SK6812RGBW IC-d.

Loe rohkem
Tehniline info
6463

Lisainfo

IC tugi
Kõik smart IC-kiip
Juhtimise tüüp
APP-Bluetooth
Pult 2,4GHz
Juhtmevaba ühendus
Bluetooth
Musikaalne Režiim
Jah
Pikslite arv
8x600 (4800)
Pinge
5-24VDC
Suurus
10x6x3cm
Töötemperatuur
-20°C...+60°C
Valguse efektid
12 muusikali + 24 spetsiaalset + 16 miljonit ühevärvilist
Vool
20mA~130mA
Ühendus
3Pin
Sertifikaadid
CE, RoHS
KÜSI KÜSIMUS

Küsi küsimus

Seotud tooted

Arvustused Kõik arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse