Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

SP601E Musik Pixel LED Kontroller 5-24VDC Mic AUX Bluetooth Andriod IOS Pult

89,00 € (KM-ga)
Kood:
5827
Laos 8 Tooted

Üleandmise kuupäev

Soovinimekirja lisama
Kirjeldus

Kaks signaali väljundporti töötavad sõltumatult , iga pordi valgusefekt on sõltumatu, ilma et üks teist mõjutaks. Muutke kogu projekt lahedamaks ja värvikamaks. Valige APP-s väljundport, mida soovite juhtida. Kui teie LED-tuli on 5 V, kasutage 5 V toiteallikat.

Sisseehitatud mikrofon : see jäädvustas välismaailma helid. Tundlikkus ei ole reguleeritud. 12 tüüpi muusikalisi valgusefekte + 24 tüüpi eriefekte + 16 miljonit ühevärvilist. Iga üksiku porti saab juhtida max 600 pikslit. See saab reguleerida kiirust, heledust, kanalite järjekorda jne.

Ajastusfunktsioon ja grupifunktsioon . Saate seadistada kuni 5 taimerit. Üks grupp saab juhtida 5 seadet. Saab luua mitu rühma. Taimeri funktsioon Saate määrata iga päev sama kellaaja riba valgustamiseks, saate valida valgustusefekti, mida valgustada. Kontroller ei saa toidet välja lülitada, vastasel juhul äratuskella kirje kustutatakse. Seadistada saab kuni 5 taimerit. Toite väljalülitamise korral mälufunktsiooniga.

Kolm juhtimisviisi . Rakendus, RF-kaugjuhtimispult ja kasti nupp. Kasutage nutitelefoni, millel on Android 4.4/IOS 10 või uuem, otsige App Store'ist või Google Playst "Banlan X". Kaugjuhtimispuldi kasutamine töötab ilma APP-ita. APP saab reguleerida kiirust, heledust.

DC5V, DC12V või DC24V . 5,5x2,1 mm alalisvoolu pistikupesa. Pinge sõltub teie LED-ribast. Kahe LED-riba pinge peaks olema sama. Ärge kasutage DC5V valgusriba varustamiseks DC12V või DC24V toiteallikat. Kui efekt on kinni jäänud või LED-riba ots muutub järk-järgult tumedamaks, lisage LED-ribale õigeaegselt pinge. See on normaalne füüsiline nähtus ja kõik LED-ribad ei saa seda probleemi vältida.

Värvi kalibreerimine . Kui rakenduse värv ei ühti LED-riba värviga, saab selle ühtlustamiseks kalibreerida.

Ebapiisav toiteallikas põhjustab kontrolleri kontrolli kaotamise , LED-riba värv on külmunud, kaugjuhtimispulti ei saa kasutada ja Bluetooth on lahti ühendatud.

Pange tähele: kui valgustate 1 värvi (punane või roheline või sinine või puhas valge) 0,1 W/LED. 2 värvi (punane+roheline) 0,2W/LED, 3 värvi (punane+roheline+sinine=segavalge) 0,3W/LED. Kui te ei tea, millist toiteallikat teie LED-projekti jaoks kasutada saab, võite meilt küsida.

Täis eredusega valget valgust ei soovita pikalt põlema panna , sest adresseeritava RGB IC valgusriba ehk haldjastringi põhifunktsioon on vikerkaareefektide tagaajamine.

Kahe pordi väljund: SK6812RGBW IC-d ei saa juhtida.

Loe rohkem
Tehniline info
5827

Lisainfo

IC tugi
Kõik smart IC-kiip
Juhtimise tüüp
APP-Bluetooth
Pult 2,4GHz
Juhtmevaba ühendus
Bluetooth
Musikaalne Režiim
Jah
Pikslite arv
2x600 (1200)
Pinge
5-24VDC
Suurus
42x16x68mm
Töötemperatuur
-20°C...+60°C
Valguse efektid
12 muusikali + 24 spetsiaalset + 16 miljonit ühevärvilist
Vool
20mA~130mA
Ühendus
3Pin
Sertifikaadid
CE, RoHS
KÜSI KÜSIMUS

Küsi küsimus

Seotud tooted

Arvustused Kõik arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse