Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

RGB+CCT kontroller WiFi 12-36V 20A IP67 MiLight WL5-WP

78,00 € (KM-ga)
Kood:
WL5-WP
Laos 7 Tooted

Üleandmise kuupäev

Soovinimekirja lisama
Kirjeldus

See LED-kontroller on mitmekülgne ja terviklik, kuna sellel on 5 väljundrežiimi valikut, sealhulgas heledusrežiim, värvitemperatuuri režiim, RGB-režiim, RGBW-režiim ja RGB+CCT-režiim. Kaasas 2,4 GHz WiFi juhtimistehnoloogia, mida saab juhtida kaugjuhtimispuldi või nutitelefoni rakendusega. Samuti toetab see kolmanda osapoole hääljuhtimist Google'i assistendi või Alexa assistendi kaudu.

Nutitelefoni rakenduse või kolmanda osapoole hääljuhtimise abil juhtimiseks vajate 2,4 GHz lüüsi, st WL-Box1. Saate luua soovitud värvi 16 miljoni värvi ja küllastuse reguleerimise abil. Õige õhkkonna loomiseks reguleerige selle kontrolleriga oma LED-tulede heledust. See võimas veekindel 5-ühes LED-kontroller töötab nii 12V kui ka 36V alalisvooluahelates ja selle maksimaalne väljundvõimsus on 20 A.

Kõige olulisem omadus, mis eristab seda veekindlat 5 in 1 WLP 5 WP kontrollerit teistest, on veekindel disain, mis muudab selle kasutamise ohutuks ja välistab võimalikud ohutusriskid. MiBoxer veekindel 5 in 1 WiFi LED-kontroller WL5-WP on veekindluse reitinguga IP67, mis muudab selle veekindlaks ja kasutamise turvalisemaks.

Sellel on signaaliedastusfunktsioon, mis hõlmab ühte kontrollerit, mis edastab signaalid kaugjuhtimispuldist teisele kontrollerile seni, kuni 30 meetri kaugusel on kontroller, millel on piiramatu kaugjuhtimispuldi kaugus. Automaatne sünkroonimisfunktsioon võimaldab erinevatel kontrolleritel töötada samaaegselt, kui neid käivitatakse erinevatel aegadel ja neid kasutatakse sama kaugjuhtimispuldiga samas dünaamilises režiimis.

Selle veekindla WiFi LED-kontrolleri WL5-WP veel üks silmatorkav omadus on see, et saate rühma lisada seadmeid. LED-tulesid saab puldi või nutitelefoni äpi abil üheaegselt juhtimiseks grupeerida. Iga seadmete rühma juhib sõltumatu kontroller. Saate gruppi lisada nii palju tulesid, et neid üheaegselt juhtida üheainsa käsuga mobiilirakenduse või kaugjuhtimispuldi kaudu.

Rakenduse seadistamise ajastus muudab teie kasutuskogemuse veelgi mugavamaks, kuna saate mobiiltelefoni rakenduse abil juhtida valguse sisse- ja väljalülitamist vastavalt oma vajadustele. Lisaks võimaldab nutitelefoni rakendus juhtida tulesid igal pool ja igal ajal. Nutitelefoni rakenduse juhtimisega saate tuled kaugjuhtimisega väljastpoolt kodu sisse lülitada või tuled igal ajal välja lülitada, kui unustate need teha. See on väga mugav funktsioon, mis teeb teie elu lihtsaks.

See MiBoxeri veekindel 5-ühes WiFi LED-kontroller WL5-WP on terviklik ja mitmekülgne LED-kontroller, millega saab juhtida ja reguleerida teie LED-ribade värvi, värvitemperatuuri, heledust ja küllastust. Sellel on mitu kontrollerit, sealhulgas mobiiltelefonirakendus, kaugjuhtimispult ja kolmanda osapoole hääljuhtimise assistent. See on saadaval mõistliku hinnaga. Kõige olulisem omadus on IP67 veekindlus, mis muudab selle vee- ja niiskuskindlaks ning potentsiaalsete ohtude eest ohutuks.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Loe rohkem
KÜSI KÜSIMUS

Küsi küsimus

Seotud tooted

Arvustused Kõik arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse