Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

LED RGB kolmnurga seinavalgusti komplekt 10tk USB 10x11x3cm 3M Pult

118,99 € (KM-ga)
Kood:
8684
Laos 10 Tooted

Üleandmise kuupäev

Soovinimekirja lisama
Kirjeldus

NB! See komplekt ei ole professionaalne toode.
Sobib ajutisteks lahendusteks ja kiireks paigaldamiseks.
Kui vajate professionaalset ja kvaliteetset valgustust, samuti mugavat juhtimist, millest on palju võimalusi, siis valige meie ABCLED-linte.
Soovitame enne ostmist konsulteerida meie spetsialistidega teile sobival viisil (kirjutage, helistage või külastage meie salongi).

Puute- ja kaugjuhtimispuldiga seinavalgusti. Ehitusplokkidest, pusledest ja kärgedest inspireeritud 3-poolne modulaarne komponentvalgusti on väga huvitav. Madala võimsusega LED-valgusplaat kasutab teie keha tuvastamiseks mahtuvuslikku lähedusandurit ning seda saab hõlpsasti sisse ja välja lülitada. Muutke seinad kergesti kunstiteosteks. Määra mustrid ja värvid vastavalt oma tujule. Mõeldud mängude ja kodu sisekujunduse täiustamiseks. Lisage oma tuppa vau!

USB toiteallikas, laiendatav. Unikaalne USB-toiteallikas, saab ühendada toitepanga, arvuti, sülearvuti. Suurema ekraani saab saavutada nende tulede kokkuõmblemisega. Iga USB-kaabel annab kuni 20 ühikut. Kui on vaja rohkem splaissimist, on vaja mitut USB-kaablit.

Smooth Slide On/Off. Lülitage seinavalgusti sisse/välja, puudutades kasutaja keha. Mahtuvuslikud andurid toimivad lülititena, mis lülituvad sisse ja välja, kui kasutaja keha puudutab pinda. See disain võimaldab kasutajatel tõhusalt libiseda sinna, kus nad valgust soovivad või vajavad. Aktiveerige nendel valgustahvlitel tuled lihtsalt sõrme, käe või isegi õla libistamisega. 13 staatilist režiimi, aeglase värvimuutuse režiim, kiire muutuse režiim, vilkuv režiim, heleduse reguleerimine, ajastusfunktsioon

Kohandage oma ruumi isetegemise lõbuga. Looge kuusnurkmoodulitega mis tahes struktuur, seejärel avage/sulgege see puudutusega. Pinnal puuduvad tumedad alad, õmblusteta praod ja õmblused. Neid plokke saab kokku panna, et luua kujundeid ja lasta oma kujutlusvõimel lennata. Ideaalne teie toa energia andmiseks ja rikkaliku elamuse pakkumiseks einestamiseks või muudeks elutingimusteks. Seda saab kasutada ka laste koolieelses hariduses, et arendada nende kujutlusvõimet!

Minimalistlik disain, multifunktsionaalne. Looge ainulaadne paigutus, et näidata oma isiklikku elu. Unikaalsed geomeetrilised kujundused ei muuda teie maja ainult heledamaks. Laialdaselt kasutatav elutubades, magamistubades, treppidel, köökides, pidudel, restoranides, hotellides, ärihoonetes, baarides jne. See on ideaalne jõulu-/sünnipäevakink kallimale või perele. Seda saab kasutada ka lastekasvatuse öövalgustina/laste voodivalgustina. teeb nende südamed soojaks. Kui teil on kvaliteediga seotud küsimusi, võtke meiega julgelt ühendust, me pakume teile parima lahenduse.

Loe rohkem
Tehniline info
8684

Lisainfo

Läätse nurk
180°
Valgustemperatuur
RGB
Pinge
5VDC
Tarkvara
Android/IOS
Toiteallikas
USB 5V
Töötemperatuur
-20°C...+45°C
Valgusvoog
10x11x3cm
Vool
2A
Sertifikaadid
CE, RoHS
Garantii
3 aasta
KÜSI KÜSIMUS

Küsi küsimus

Seotud tooted

Arvustused Kõik arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse