Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
Rohkem tooteid Sulge
No produts were found.
0 0

UV-desinfitseerija Forever Light

UV-steriliseerija on väike seade, mis kasutab UV-valgust erinevat tüüpi mikroobide (sealhulgas viiruste ja bakterite) hävitamiseks.

Loe rohkem
34,90 € (KM-ga)
Kood:
5990
Laos 2 Tooted

Üleandmise kuupäev

Soovinimekirja lisama
Kirjeldus

UV-STERILISAATOR TELEFONIDELE JA MUUDELE ESEMETELE UV-steriliseerija on väike seade, mis kasutab UV-valgust erinevat tüüpi mikroobide (sealhulgas viiruste ja bakterite) hävitamiseks. Seadmel on spetsiaalne UV-lampidega valgustatud kamber, kuhu saame telefoni (või mõne muu eseme, näiteks prillid, maski) selle desinfitseerimiseks paigutada. Lisaks on meie käsutuses aroomiteraapia funktsioon, mis annab meie esemetele meie äranägemise järgi kena värske aroomi.

See toode on mitmeotstarbeline UV-steriliseerimisseade, millel on eraldi desinfitseerimis- ja aroomiteraapia funktsioon. Steriliseerimiseks kasutatakse ultraviolettvalgust (UV), et hävitada steriliseeritud toote bakterid / viirused jne. Spetsiaalne seadme ehitus ja valguse paigutus tagavad 360 ° UV-leviala ilma surnud ruumita. Spetsiaalsed tõstepadjad põhjas võimaldavad UV-valgusel tungida läbi steriliseeriva eseme all oleva pinna. Ultraviolett on suhteliselt tervislik ja keskkonnasõbralik steriliseerimisviis.

Seda kasutatakse meditsiinis, tervishoius, toiduainetööstuses, elektroonikas, põllumajanduses jms, et kaitsta tooteid mitmesugustes rakendustes. Seadmes on kaks UV-lampi. 3-minutine kokkupuude (seadme vaikeaeg) peaks tõhusalt hävitama viirused (nagu koronaviirus) ja bakterid (nagu escherichia coli, albicans, stafülokokk) ja muud tavalised mikroobid. Parima tulemuse saavutamiseks on soovitatav steriliseeriv toode pöörata ülespoole ja alustada uuesti. See on eriti soovitatav ebaregulaarsete riidest toodete puhul. Telefoni: max. 16,5 cm kõrge.

Loe rohkem
Tehniline info
5990

Lisainfo

Bränd
Forever light
Sertifikaadid
CE, RoHS
Garantii
2 aastat
KÜSI KÜSIMUS

Küsi küsimus

Seotud tooted

Arvustused Kõik arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Menüü

Meeldib esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Sooviloendite kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse